Jasmin Djerzic is een jonge Bosnische designer die met zijn designs speelsheid wil terugbrengen in het leven van volwassenen.

Jasmin Djerzic (1983) geboren en opgegroeid in Sarajevo, Bosni√ę, vluchtte in 1992 naar Nederland. Zijn succesvol afstuderen aan de Kunstacademie in Breda in 2011 was het begin van Jasmin Djerzic Designs.

In zijn atelier in Breda werkt Jasmin vooral met keramiek en kleur. Voor zijn ontwerpen laat hij zich inspireren door speelgoed en stelt hij vragen bij de waardebepaling die we toekennen aan voorwerpen.

Zijn collectie woonaccessoires vormen een verrassende combinatie van een speelse beleving en functionaliteit, die zo verwondering oproepen.

Open je deuren voor de eerste collectie van Jasmin Djerzic:
The Surprising Friends

The Surpising Friends collectie van Jasmin Djerzic zorgt voor een unieke en speelse beleving. Want iedereen wil toch hulp krijgen van een van deze verrassende vrienden om de dagelijkse functionaliteiten op een speelse manier te vervullen. Handgemaakt in Breda, van keramiek en in prachtige kleuren zorgen deze unieke accessoires dat uw interieur, etentje of feestje een bijzondere gebeurtenis wordt.