Bol Design Podium

JD-products
Vanaf vandaag kun je onder andere mij ontwerpen kopen op Bol Designpodium. Nu allemaal snel naar Bol.com en kopen kopen kopen.

Tafellopers

6tag_140915-151154
De Long Legs van de Nederlandse designer Jasmin Djerzic zijn unieke sfeerbrengers voor uw eettafel. De steltloperspoten zijn handgemaakt van keramiek, verkrijgbaar in de kleuren oranje en zilver, en mogen wat ons betreft ook wel tafellopers genoemd worden. U kunt het artikel bezichtigen in de Entree – Het magazine voor de horeca – september.

Verschenen in Toon

InstagramCapture_a410c766-ce33-4b9d-b9c2-1392573c68d8
Op zoek naar een mooi origineel cadeau voor iemand anders of uzelf? U vindt het in de shops van hetFrans Hals Museum en De Hallen Haarlem. Beide winkels zijn toegankelijk zonder entreekaartje voor het museum, dus loop gewoon binnen. My Superhero, een van de producten van Jasmin Djerzic is te vinden op pagina 64 van het blad.

Monique Collignon show

De Nederlandse modeontwerpster Monique Collignon maakt woensdagavond haar herintrede in de modewereld, als ze haar nieuwe haute couture-collectie presenteert in Amsterdam. Verschillende producten van kunstenaar Jasmin Djerzic waren te vinden tussen het decor. Het was een fantastische show. Bekijk hier een video van de show van Monique Collignon.

De Eerste Keer

Hier en Dhaar organiseert zijn eerste expositie. Zaterdag 5 april wordt Hier en Dhaar omgebouwd tot een ware kunst- gallerij. Binnen het thema “De eerste keer” zijn er meerdere werken te bewonderen. Hier en Dhaar is de samenwerking met meerdere kunstenaars aangegaan. De eerste keer gaat een zeer veelzijdig expositie worden die niet kan worden gemist.
Vanaf 5 uur bent u welkom voor een hapje en drankje tijdens de officiele opening van de expositie.

Nu ook bij Loods 5 en Vide Shop

Verschillende producten van kunstenaar Jasmin Djerzic zijn nu ook te bezichtigen en aan te schaffen bij Loods 5 te Zaandam. Een voorproefje van de producten kunt u hier en hier bekijken. Ook bij de Vide Shop zijn de producten van Jasmin nu beschikbaar. Nogmaals kunt u hier en hier een voorproefje zien.

Pop Up Shop

De in 2012 afgestudeerde autonoom beeldend kunstenaars voegen hun werk samen met dat van ontwerpers, beeldend kunstenaars, illustratoren, grafici en fotografen. Zij introduceren een fameuze collectie sculptuur, schilderijen, fotografie, illustraties en design. Graag nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan KUNSTROOF.

Inspiratie

Iedereen is ooit kind geweest. De taal van speelgoed is dus voor iedereen herkenbaar. Ik laat me hierdoor inspireren bij het ontwikkelen van nieuwe vormen en producten. Op deze manier worden de producten levendiger en bereiken ze meer mensen.

Opening centrum 's Gravenmoer

Kers op de taart tijdens de feestelijkheden vormde de onthulling van een borstbeeld van Marinus Entrop, Brabants eerste autobouwer en oud-inwoner van ‘s Gravenmoer. Het borstbeeld is vervaardigd door Jasmin Djerzic. De beeldend kunstenaar studeerde in 2011 af aan de kunstacademie St. Joost te Breda en won de Breda Art Award. Djerzic heeft drie afdrukken van bandensporen rond het beeld geplaatst.

Breda Art Award

Olivier van Breugel, Jasmin Djerzic en Tom Elemans hebben zaterdag met hun afstudeerwerken voor AKV|St. Joost alledrie de publieksprijs BREDA ART AWARD in de wacht gesleept. Olivier in de categorie fotografie, Tom met zijn film ‘Tussen stilte en duisternis’ over mensen die doof en blind zijn. Jasmin met een breekbaar, keramiek werk dat hij maakte.

Kunstacademie

Djerzic heeft een mannetje, spelend met een balans gemaakt.  Daarmee bekritiseert de van origine Bosniër het aspect van de consumptiemaatschappij en specifiek hoe bang of voorzichtig we zijn om iets niet /wel kapot te maken. Jazmin Djerzic studeerde afgelopen jaar af op St.Joost in Breda met zijn mannetje spelend met een  balans.  De balans staat voor de keuze:  BEHOUDEN OF KWIJT RAKEN.

Kunstwerk geëtaleerd

Van 7 t/m 26 juni was in de ETALAGE INNERCITY in station Breda het werk te zien van kunstenaar Jasmin Djerzic. Met het werk ‘Geëtaleerd” onderzoekt Djerzic hoe hij als kunstenaar kan “infiltreren” in de wereld van vormgeving en consumptiemaatschappij. En hoe hij dan wil en kan communiceren met de consument. ETALAGE Innercity is een project van IDFX Breda.